Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Agricultura a crescut cu 12,5% in 2017

de Mara Dobrin 01 Aug. 2018 72

Agricultura a crescut cu 12,5% in 2017
Valoarea productiei ramurii agricole a crescut in 2017 cu 12,5% comparativ cu anul precedent, ajungand la 78,494 miliarde lei, iar valoarea productiei vegetale s-a majorat cu 19,5%, in timp ce la productia animala a scazut cu 0,4% si la servicii agricole cu 1%.


Aceste informatii au fost furnizate recent de Institutul National de Statistica (INS), iar datele nu sunt inca definitve.


In cursul anului 2017, structura valorii productiei nu a prezentat modificari semnificative in comparatie cu anul precedent. Ponderea productiei vegetale a fost de 67,8%, ponderea productiei animale de 31%, iar serviciile agricole au avut o pondere de 1,2%.


Structura valorii productiei vegetale, pe principalele grupe de culturi, nu a prezentat modificari semnificative in anul 2017 comparativ cu anul precedent. Ponderea valorii culturilor de plante uleioase si alte grupe de produse a crescut cu 1,3 puncte procentuale, respectiv cu 1,7 puncte procentuale. Ponderea valorii culturilor de plante de nutret si de legume (inclusiv pepeni) a scazut cu 1,4 puncte procentuale, respectiv cu 1,0 puncte procentuale.


In ceea ce priveste structura valorii productiei animale, la porcine ponderea a crescut cu 2,1 puncte procentuale, iar la produsele obtinute din prelucrarea laptelui in ferma zootehnica si la pasari ponderea a scazut cu 3 puncte procentuale, respectiv 0,4 puncte procentuale.



Sursa: INS


 

Autor: Mara Dobrin



Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!
Va place acest articol ?
Dati o nota de la 1 la 5 !

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Newsletter zilnic GRATUIT
GDPR in Institutiile Publice - Ghid detaliat

Va oferim Cadou - Raportul Special Gratuit "GDPR in Institutiile Publice - Ghid detaliat"

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul infoinstitutii.ro pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016

Comentarii

0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.

Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.



Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!

eNews Info INSTITUTII
GDPR in Institutiile Publice - Ghid detaliat

Va oferim Cadou - Raportul Special Gratuit "GDPR in Institutiile Publice - Ghid detaliat"

Completeaza adresa de email la care vrei sa primesti Raportul Gratuit

eNews Info INSTITUTII
GDPR in Institutiile Publice - Ghid detaliat

Va oferim Cadou - Raportul Special Gratuit "GDPR in Institutiile Publice - Ghid detaliat"

Completeaza adresa de email la care vrei sa primesti Raportul Gratuit

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016