Locuri de munca vacante pentru bugetari in august 2015

de Ioana Stoica 03 Aug. 2015 3284

Locuri de munca vacante pentru bugetari in august 2015
Va prezentam lista locurilor de munca vacante vacante in cadrul administratiei publice in luna august 2015:Agentia Nationala Pentru Protectia Mediului - 2 posturi vacante de auditor superiorAgentia Nationala Pentru Protectia Mediului  organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a doua functii publice de executie, vacante, de  auditor, clasa I, grad profesional superior, din cadrul Biroului Audit Public Intern.

Candidatii trebuie sa indeplineasca conditiile generale prevazute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul functionarilor publici (r2), cu modificarile si completarile ulterioare.

Conditiile specifice necesare in vederea participarii la concurs si a ocuparii functiei publice sunt:

    studii universitare absolvite cu diploma de licenta, respectiv studii superioare de lunga durata, absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta in domeniul fundamental stiinte sociale, ramura de stiinta: stiinte economice/stiinte juridice/informatica;
    vechime in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice: minimum 9 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului urmator:


    19 august 2015: termenul limita de depunere a dosarelor, luni-joi intre orele 9:00-16:00, vineri pana la ora 13:00;
    01 septembrie 2015, ora 10:00: proba scrisa;
    04 septembrie 2015, ora 10:00: proba interviu.Dosarele de inscriere la concurs trebuie sa contina, in mod obligatoriu, documentele prevazute de art. 49, alin. (1) din Hotararea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind conditiile specifice si bibliografia de concurs sunt disponibile accesand pagina oficiala. Relatii suplimentare se pot obtine  la sediul Agentiei Nationale pentru Protectia Mediului, din Bucuresti, Splaiul Independentei , corp cladire B, nr. 294, sector 6, telefon (021) 207.11.01, (021) 207.11.53.


Primaria Municipiului Alexandria - 4 posturi de politist localPrimaria Municipiului Alexandria, judetul Teleorman, organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiilor publice de executie   vacante, dupa cum urmeaza:

    politist local clasa I, grad profesional debutant – Serviciul Politia Locala, Compartiment Ordine si Liniste Publica;
    politisi local clasa III, grad profesional debutant – Serviciul Politia Locala, Compartiment Ordine si Liniste Publica;
    politisi local clasa III, grad profesional asistent – Serviciul Politia Locala, Compartiment Ordine si Liniste Publica;
    politist local clasa III, grad profesional asistent – Serviciul Politia Locala, Compartiment Ordine si Liniste Publica.

Candidatii trebuie sa indeplineasca conditiile generale prevazute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul functionarilor publici (r2), cu modificarile si completarile ulterioare.

Concursul se va organiza conform calendarului urmator:

    01 septembrie 2015, ora 10.00: proba scrisa;
    03 septembrie 2015: proba interviu.


Dosarele de inscriere la concurs trebuie sa contina, in mod obligatoriu, documentele prevazute de art. 49, alin. (1) din Hotararea Guvernului nr. 611/2008 si se vor depune in termen de 20 zile de la publicarea anuntului.

Detalii privind conditiile specifice si bibliografia de concurs sunt disponibile accesand pagina oficiala. Relatii suplimentare se obtin la sediul Primariei Alexandria din str. Dunarii nr. 139, judetul Teleorman, telefon 0247/317.732 si 0247/317.733, interior 176.


Oficiul Registrului National al Informatiilor Secrete de Stat - 3 posturi vacante de consilier


Oficiul Registrului National al Informatiilor Secrete de Stat organizeaza concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiilor contractuale vacante, dupa cum urmeaza:

    doua posturi din cadrul Departamentului INFOSEC: consilier de securitate a informatiilor – studii superioare;
    doua posturi din cadrul Departamentului Juridic, Cooperare Euro-Atlantica, Planificare Strategica, Managementul Resurselor Umane si Control: consilier de securitate a informatiilor – studii universitare de licenta in domeniul juridic; consilier juridic – studii universitare de licenta in domeniul juridic, detinerea de minim un an a calitatii de consilier juridic definitiv in cadrul Colegiului Consilierilor Juridici;
    un post din cadrul Departamentului Managementul Sistemului National de Registre, Securitatea Fizica si a Documentelor: consilier de securitate a informatiilor – studii superioare.

Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant candidatii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii generale, conform art. 3 al Regulamentului-cadru aprobat prin Hotararea Guvernului nr. 286 din 23 martie 2011, cu modificarile si completarile ulterioare:

    a) are cetatenia romana, cetatenie a altor state membre ale Uniunii Europene sau a statelor apartinand Spatiului Economic European si domiciliul in Romania;
    b) cunoaste limba romana, scris si vorbit;
    c) are varsta minima reglementata de prevederile legale;
    d) are capacitate deplina de exercitiu;
    e) are o stare de sanatate corespunzatoare postului pentru care candideaza, atestata pe baza adeverintei medicale eliberate de medicul de familie sau de unitatile sanitare abilitate;
    f) indeplineste conditiile de studii si, dupa caz, de vechime sau alte conditii specifice potrivit cerintelor postului scos la concurs;
    g) nu a fost condamnata definitiv pentru savarsirea unei infractiuni contra umanitatii, contra statului ori contra autoritatii, de serviciu sau in legatura cu serviciul, care impiedica infaptuirea justitiei, de fals ori a unor fapte de coruptie sau a unei infractiuni savarsite cu intentie, care ar face-o incompatibila cu exercitarea functiei, cu exceptia situatiei in care a intervenit reabilitarea.

Concursul se va organiza conform calendarului urmator:

    17 august 2015, ora 16,00: data limita pentru depunerea dosarelor;
    24 august 2015: proba scrisa;
    data si ora interviului vor fi comunicate ulterior.


In cazul in care candidatul depune o declaratie pe proprie raspundere ca nu are antecedente penale, in cazul in care este declarat admis la selectia dosarelor, acesta are obligatia de a completa dosarul de concurs cu originalul cazierului judiciar, cel mai tarziu pana la data desfasurarii primei probe a concursului.

Copia actului de identitate, copiile documentelor de studii si carnetul de munca sau, dupa caz, adeverintele care atesta vechimea vor fi prezentate si in original in vederea verificarii conformitatii copiilor cu acestea.

Relatii suplimentare se pot obtine la sediul Oficiului Registrului National al Informatiilor Secrete de Stat din str. Mures, nr. 4, sector 1, Bucuresti, telefon 021/2075124.

Ioana Stoica Autor: Ioana Stoica
Ioana Stoica, profesionist cu experienta de peste 7 ani in contabilitatea si fiscalitatea institutiilor publice, organizeaza si redacteaza spete contabile din domeniul bugetar, aducand in atentia dvs. orice modificari de ultima ora din acest sector legislativ. Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Va place acest articol ?
Dati o nota de la 1 la 5 !

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi

Newsletter zilnic GRATUIT

Modificari legislative aplicabile Institutiilor Publice in 2024

Va oferim Cadou un Raport Special Gratuit "Modificari legislative aplicabile Institutiilor Publice in 2024"

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul infoinstitutii.ro pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016

Comentarii

0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.

Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!

eNews Info INSTITUTII

Modificari legislative aplicabile Institutiilor Publice in 2024

Va oferim Cadou un Raport Special Gratuit "Modificari legislative aplicabile Institutiilor Publice in 2024"

Completeaza adresa de email la care vrei sa primesti Raportul Gratuit

eNews Info INSTITUTII

Modificari legislative aplicabile Institutiilor Publice in 2024

Va oferim Cadou un Raport Special Gratuit "Modificari legislative aplicabile Institutiilor Publice in 2024"

Completeaza adresa de email la care vrei sa primesti Raportul Gratuit

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016