Ordinul 129/2016 aduce noi obligatii in materie de SSM

de InfoInstitutii.ro 13 Oct. 2016 2813

Ordinul 129/2016 aduce noi obligatii in materie de SSM
Ordinul 129/2016 pentru aprobarea Normelor metodologice privind avizarea si autorizarea de securitate la incendiu si protectie civila a intrat in vigoare in septembrie 2016 si va poate aduce sanctiuni dure!


Atentie! Riscati 3 ani de inchisoare pentru nerespectarea obligatiilor legale pe linie de SSM si PSI!

 

Retineti faptul ca actul normativ arata ca avizele si autorizatiile de securitate la incendiu si de protectie civila se solicita in scris, de catre investitori sau beneficiari, inspectoratelor judetene pentru situatii de urgenta in a caror zona de competenta urmeaza sa fie realizate ori sunt amplasate constructiile, instalatiile sau amenajarile respective.

Atentie!
- A fost eliminata obligativitatea depunerii raportului de expertiza atunci cand se solicita obtinerea avizelor si autorizatiilor de securitate la incendiu.
- Avizele si autorizatiile sunt valabile numai insotite de documentele vizate spre neschimbare care au stat la baza emiterii acestora.
 
Ghidul complet Consilier SSM si PSI pentru angajator va arata exact ce aveti de facut pentru a iesi cu bine in urma oricarui control si pentru a evita astfel amenzi de 8.000-10.000 de lei sau chiar pedepse cu inchisoarea.


InfoInstitutii.ro Autor: InfoInstitutii.ro
Redactia InfoInstitutii.ro are un colectiv de 4 autori specializati din domeniul institutiilor publice si legislatiei aferente. 

Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de Codul administrativ, salarizarea bugetara, modificarile privind institutiile publice si spetele contabile si fiscale din acest domeniu. Explicam detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile din sectorul bugetar. 



Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Va place acest articol ?
Dati o nota de la 1 la 5 !

Rating:
Nota: 4 din 2 voturi

Newsletter zilnic GRATUIT

Modificari legislative aplicabile Institutiilor Publice in 2024

Va oferim Cadou un Raport Special Gratuit "Modificari legislative aplicabile Institutiilor Publice in 2024"

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul infoinstitutii.ro pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016

Comentarii

0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.

Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.



Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!

eNews Info INSTITUTII

Modificari legislative aplicabile Institutiilor Publice in 2024

Va oferim Cadou un Raport Special Gratuit "Modificari legislative aplicabile Institutiilor Publice in 2024"

Completeaza adresa de email la care vrei sa primesti Raportul Gratuit