Posturi vacante pentru bugetari in ianuarie 2016

de Marius Matei 28 Dec. 2015 6987

Posturi vacante pentru bugetari in ianuarie 2016
Va prezentam lista posturilor vacante in administratia publica in luna ianuarie 2016:



Directia de Sanatate Publica Judeteana - 16 posturi vacante de directori executivi


Agentia Nationala a Functionarilor Publici organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea functiilor publice de conducere vacante de director executiv al Directiilor de Sanatate Publica Alba, Arad, Arges, Bacau, Brasov, Buzau, Calarasi, Dolj, Galati, Ialomita, Olt, Prahova, Satu Mare, Suceava, Valcea si pentru functia de director executiv al Directiei de Sanatate Publica a municipiului Bucuresti.

Candidatii trebuie sa indeplineasca conditiile generale prevazute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul functionarilor publici (r2), cu modificarile si completarile ulterioare.

Conditiile specifice necesare in vederea participarii la concurs si a ocuparii functiei publice sunt:

    studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata, absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta;
    studii de masterat sau postuniversitare in domeniul administratiei publice, management ori in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice, in conditiile legii;
    vechime in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice: minimum 3 ani;

Concursul se va organiza conform calendarului urmator:


    19 decembrie 2015, ora 10:00: proba scrisa; – Locatia de desfasurare a concursului: Bucuresti, sediul ANFP.
    data si ora interviului vor fi comunicate ulterior.


Dosarele de inscriere la concurs se depun la sediul ANFP in termen de 20 zile si trebuie sa contina:

    copia actului de identitate;
    formularul de inscriere, conform anexei nr. 3 la HG nr. 611/2008, modificata;
    copiile diplomelor de studii si ale altor acte care atesta efectuarea unor specializari;
    copia carnetului de munca sau adeverinta care atesta vechimea in munca si, dupa caz, in specialitate;
    cazierul judiciar (poate fi inlocuit cu o declaratie pe proprie raspundere);
    adeverinta care sa ateste starea de sanatate corespunzatoare;
    declaratia pe propria raspundere/adeverinta care atesta ca nu a desfasurat activitati de politie politica.

Relatii suplimentare cu privire la acest concurs se pot obtine la sediul Agentiei Nationale a Functionarilor Publici din bd. Mircea Voda, nr. 44, bloc M17, tronsonul III, sectorul 3, Bucuresti, precum si la numarul de telefon 0374/112.726.

Casa Judeteana de Pensii Timis - un post vacant de inspector principal


Casa Judeteana de Pensii Timis organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei publice de executie,  vacanta, de inspector, clasa I, grad profesional principal la Biroul calcul prestatii.

Candidatii trebuie sa indeplineasca conditiile generale prevazute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul functionarilor publici (r2), cu modificarile si completarile ulterioare.

Concursul se va organiza conform calendarului urmator:

 19 ianuarie 2016: proba scrisa;
    data si ora interviului va fi comunicata ulterior.


Dosarele de inscriere la concurs trebuie sa contina, in mod obligatoriu, documentele prevazute de art. 49, alin. (1) din Hotararea Guvernului nr. 611/2008 si se vor depune in termen de 20 zile de la publicarea anuntului.

Detalii privind conditiile specifice si bibliografia de concurs sunt disponibile accesand pagina oficiala. Relatii suplimentare se pot obtine  la sediul Casei Judetene de Pensii Timis, din Timisoara, str. Andrei Saguna nr. 5A, telefon 0256/308.096.

Primaria Comunei Nicoresti - un post vacant de muncitor calificat


Primaria Comunei Nicoresti, Judetul Galati organizeaza concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei contractuale de executie, vacanta, de muncitor calificat la Compartimentul Administratie si Intretinere.

Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant candidatii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii generale, conform art. 3 al Regulamentului-cadru aprobat prin Hotararea Guvernului nr. 286 din 23 martie 2011, cu modificarile si completarile ulterioare:

    a) are cetatenia romana, cetatenie a altor state membre ale Uniunii Europene sau a statelor apartinand Spatiului Economic European si domiciliul in Romania;
    b) cunoaste limba romana, scris si vorbit;
    c) are varsta minima reglementata de prevederile legale;
    d) are capacitate deplina de exercitiu;
    e) are o stare de sanatate corespunzatoare postului pentru care candideaza, atestata pe baza adeverintei medicale eliberate de medicul de familie sau de unitatile sanitare abilitate;
    f) indeplineste conditiile de studii si, dupa caz, de vechime sau alte conditii specifice potrivit cerintelor postului scos la concurs;
    g) nu a fost condamnata definitiv pentru savarsirea unei infractiuni contra umanitatii, contra statului ori contra autoritatii, de serviciu sau in legatura cu serviciul, care impiedica infaptuirea justitiei, de fals ori a unor fapte de coruptie sau a unei infractiuni savarsite cu intentie, care ar face-o incompatibila cu exercitarea functiei, cu exceptia situatiei in care a intervenit reabilitarea.

Concursul se va organiza conform calendarului urmator:

    18 ianuarie 2016, ora 10:00: proba practica;
    data si ora interviului vor fi comunicate ulterior.


Detalii privind conditiile specifice si bibliografia de concurs sunt disponibile accesand pagina oficiala. Relatii suplimentare se pot obtine la sediul Primariei Comunei Nicoresti, Judetul Galati, telefon 0236/867.021.

Marius Matei Autor: Marius Matei
Marius Matei, redactor InfoInstitutii.ro, aduce in atentia cititorilor stiri si noutati legislative cu privire la institutiile publice, sectorul bugetar si modificari legislative care ii privesc direct pe functionarii publici si nu numai. Experienta de aproape 10 ani in domeniu il califica pentru a face parte dintr-un colectiv de profesionisti. 



Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Va place acest articol ?
Dati o nota de la 1 la 5 !

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi

Newsletter zilnic GRATUIT

Modificari legislative aplicabile Institutiilor Publice in 2024

Va oferim Cadou un Raport Special Gratuit "Modificari legislative aplicabile Institutiilor Publice in 2024"

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul infoinstitutii.ro pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016

Comentarii

0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.

Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.



Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!

eNews Info INSTITUTII

Modificari legislative aplicabile Institutiilor Publice in 2024

Va oferim Cadou un Raport Special Gratuit "Modificari legislative aplicabile Institutiilor Publice in 2024"

Completeaza adresa de email la care vrei sa primesti Raportul Gratuit