Alerta Coronavirus. Cozi imense la institutiile publice

de Cristian Tanase 16 Mar. 2020 906

Alerta Coronavirus. Cozi imense la institutiile publice
In ciuda faptului ca a fost declarata stare de urgenta la nivel national, la institutiile publice au ajuns sa se formeze cozi uriase in exterior, chiar daca oamenii ar trebui sa evite deplasarile si sa pastreze distante de 1,5 m intre persoane.


Cu toate acestea, cu precadere la Casele Nationale de Pensii, oamenii au continuat sa mearga si sa incerce sa isi rezolve problemele. Unii dintre ei merg totusi doar ca sa adreseze o intrebare, iar autoritatile publice atrag atentia asupra faptului ca astfel de demersuri pot fi facute si in mediul online si ca aceste drumuri nu sunt absolute necesare, asa cum se recomanda in contextul actual. 

Nu mai putin de 100 de prahoveni, majoritatea in etate, au venit inca de dimineata la Casa de pensii si Agentia pentru ocuparea fortei de munca Prahova, pentru a-si rezolva problemele.  Potrivit sefei AJOFM, cele mai multe persoane au venit pentru vize, scrie Mediafax. 

"Inca de saptamana trecuta am luat masura sa intre pe rand. Dimnieata au fost aproximativ 50 de oameni care aveau nevoie la trei institutii. S-au format trei coloane si au intrat pe rand. Noi avem toate ghiseele deschise, si anume cinci. Am ordonat randurile, dar se pare ca au fost si pensionari care nu au avut urgenta", a declarat directorul AJOFM Prahova, Cristina Stoichici, potrivit aceleiasi surse. 


La randul lor, reprezentantii Casei de pensii Prahova au precizat ca multe dintre persoanele care au fost luni la ghisee au venit doar sa intrebe. 

In Prahova erau 255 persoane autoizolate, 79 de persoane carantinate in centre speciale si 19 persoane care au depasit cele 14 zile de autoizolare si au iesit din monitorizare, transmite aceeasi sursa.

Cristian Tanase Autor: Cristian Tanase
Cristian Tanase, cu experienta indelungata in legislatia aferenta Codului administrativ, scrie pe subiecte de interes pentru personalul institutiilor publice, redactand stiri din domeniu si noutati legislative importante!



Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Va place acest articol ?
Dati o nota de la 1 la 5 !

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi

Newsletter zilnic GRATUIT

Modificari legislative aplicabile Institutiilor Publice in 2024

Va oferim Cadou un Raport Special Gratuit "Modificari legislative aplicabile Institutiilor Publice in 2024"

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul infoinstitutii.ro pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016

Comentarii

0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.

Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.



Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!

eNews Info INSTITUTII

Modificari legislative aplicabile Institutiilor Publice in 2024

Va oferim Cadou un Raport Special Gratuit "Modificari legislative aplicabile Institutiilor Publice in 2024"

Completeaza adresa de email la care vrei sa primesti Raportul Gratuit