Primaria municipiului Targu-Jiu va extinde parcarile de resedinta

de Cristian Tanase 09 Iul. 2015 1571

Primaria municipiului Targu-Jiu va extinde parcarile de resedinta
Reprezentantii Primariei Targu-Jiu deruleaza in prezent un program de extindere a parcarilor de resedinta din mai multe zone ale orasului, iar in perioada imediat urmatoare locurile deja marcate vor fi repartizate cetatenilor, a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa, directorul Serviciului Gospodarire Comunala din cadrul institutiei, Ionut Jilaveanu.


Programul de repartizare a parcarilor de resedinta a inceput in urma cu trei ani, iar pana in prezent au fost incheiate peste 5.200 de contracte.

"Avem in derulare un program care a inceput in urma cu 3 ani si pana in prezent contracte incheiate in plata 5.217, 441 dintre acestea fiind inca neplatite. Din acest an nu se mai reziliaza contractul de parcare ca pana acum in cazul neachitarii taxelor, ci se pun penalitati de 2% pe luna.

Contractul se incheie pe perioada nedeterminata si se poate rezilia doar la cererea beneficiarului. In ultimele doua luni am realizat cateva extinderi de parcari in cartierele Olari, Minerilor, Mioritei si zona Dacia, zilele urmatoare vor fi repartizate catre cetateni.

Tot la parcari se lucreaza la refacerea marcajelor, speram ca maxim 2 luni sa si finalizam aceasta operatiune in tot orasul", a spus Ionut Jilaveanu.

El a mai mentionat ca taxa lunara de parcare pentru persoanele fizice este de 10 lei, iar pentru cele juridice de 15 lei.




Cristian Tanase Autor: Cristian Tanase
Cristian Tanase, cu experienta indelungata in legislatia aferenta Codului administrativ, scrie pe subiecte de interes pentru personalul institutiilor publice, redactand stiri din domeniu si noutati legislative importante!



Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Va place acest articol ?
Dati o nota de la 1 la 5 !

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi

Newsletter zilnic GRATUIT

Modificari legislative aplicabile Institutiilor Publice in 2024

Va oferim Cadou un Raport Special Gratuit "Modificari legislative aplicabile Institutiilor Publice in 2024"

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul infoinstitutii.ro pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016

Comentarii

0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.

Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.



Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!

eNews Info INSTITUTII

Modificari legislative aplicabile Institutiilor Publice in 2024

Va oferim Cadou un Raport Special Gratuit "Modificari legislative aplicabile Institutiilor Publice in 2024"

Completeaza adresa de email la care vrei sa primesti Raportul Gratuit